Marinella, legjenda e muzikës greke, sot, 82 vjeç!

Marinella “Χρόνια Πολλά”, Happy Birthday! U rritëm me këngët e saj. “Radiofonikos Stathmos Makedonias, ora Ellados 22” ishin fljalët që dëgjoheshin nga Radioja Greke, kanali i 3të shtetëror, bë territorin shqiptar, në

Intervistë e Presidentit Trump në FoxNews

Një intervistë që vlen të lexohet! Cilat do të jenë marrëdhëniet SHBA-KINË, qysh nesër? Para pak ditësh janë arrestuar dy profesorë universitetesh në Amerikë.Një profesor në Universitetin e Arkansas, u arrestua me

Kompania EasyJet sulmohet nga ‘hackers’ kinezë

Keni udhëtuar me kompaninë #easyJet? Nëse po, bëni kujdes ose kontaktoni me të, pasi ‘hacker’ kinezë kanë vjedhur të dhënat personale të 9 milionë pasagjerëve dhe të dhënat e kartave të tyre

Trump letër ultimative OBSH-së

Presidenti Trump i dërgon Letër Ulrimative Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), duke i dhënë 30 ditë kohë që të përmbushë kërkesat e ShBA-së, ndryshe Amerika do të rishikojë ristrukturimin total të kësaj

Trump merr Hydroxychloroquine kundër Covid-19

Presidenti i SHBA Donald Trump, deklaroi para pak, përpara grupit të kongresmenëve republikanë, mes të tjerash se, merr çdo ditë kundër virusit medikamentin Hydroxychloroquine. Të pranishmëve u ka thënë se, këtë e

Tërmet në FBI! Good News

Shkarkohet Kreu (Drejtori) i FBI-së dhe “laro e balo”, zyrtarë të lartë në poste të rëndësishme të FBI. Të gjithë shkojnë në bangën e të akuzuarve, më pas vendimi që do të