Trump letër ultimative OBSH-së

Presidenti Trump i dërgon Letër Ulrimative Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), duke i dhënë 30 ditë kohë që të përmbushë kërkesat e ShBA-së, ndryshe Amerika do të rishikojë ristrukturimin total të kësaj

Trump merr Hydroxychloroquine kundër Covid-19

Presidenti i SHBA Donald Trump, deklaroi para pak, përpara grupit të kongresmenëve republikanë, mes të tjerash se, merr çdo ditë kundër virusit medikamentin Hydroxychloroquine. Të pranishmëve u ka thënë se, këtë e

Tërmet në FBI! Good News

Shkarkohet Kreu (Drejtori) i FBI-së dhe “laro e balo”, zyrtarë të lartë në poste të rëndësishme të FBI. Të gjithë shkojnë në bangën e të akuzuarve, më pas vendimi që do të