/

Vjen Krizë Bankare?!

Deutsche Bank: “Një krizë e madhe krediti po vjen, me një valë falimentimesh dhe kredish problematike”. Analistët e Deutsche Bank shohin se po vjen një krizë të madhe kredie, me kushte më

/

Vjen Pandemi Tjetër Vdekjeprurëse

Organizata Botërore e Shëndetësisë po jep alarmin për shfaqjen e një pandemie të re vdekjeprurëse, e cila në një konferencë në Gjenevë do të informojë vendet për këtë, në mënyrë që të

/

Zgjedhjet në Turqi – Raundi i Dytë

Mesa duket fitues edhe i këtyre zgjedhjeve do të jetë Presidenti aktual exhep Taip Erdogan. Partia e opozitës beson në përmbysje të rezultatit, por shifrat e dhëna zyrtarisht deri më tani e