Voice of America / Zëri i Amerikës

Nostalgjitë e së shkuarës, skeptikët dhe vëzhguesit e së sotmes, as nuk i mekin, as nuk i stepin, përkundrazi i nxisin të shikojnë të vërtetën në dimensionet e saj reale dhe në

Mjaft Hoteleve në qytetin e Korçës!

Bashki, vendos një rregull, bëj një strategji për prokopi, sepse po bëhemi më shumë hotele se shtëpi! Janë hapur më shumë hotele seç mund t’i duhen tregut. Kjo është e faktike tashmë.

Shqiptari në Ujnajë

Një “vaki” për llahtari. Na shquajnë sytë imagjinata katastrofash biblike. Moti (natyra) buçet, gjëmon, kërcet, kumbon, ushton, uturin, pëlcet, godet, shpërthen, vërshon, fryn, gufon, derdhet, përmbyt, bubullin, shkrepëtin, rrjedh, kullon, bërtet, thërret,

1 32 33 34