Nacionalizma e shqiptarëve!

NACIONALIZMA e shqiptarëve është thjesht një kakofoni, një “paranojë” dhe absurd, mes një realiteti që lë kaq shumë për të dëshiruar, gatuar prej SHQIPTARËSH, prej NESH, një realitet, fatkeqësisht, aspak atdhedashës! Një

Sa gjini ka njeriu? Ua thotë OKB!

OKB-ja mund të cilësohet pa më të voglin dyshim, nga të gjithë besimtarët, organizatë e Anti-Krishtit, organizatë e djallit. Lexoni që të kuptoni ku po synojnë të na çojnë. E gjithë situata

Maskarada “Coronavirus” mori fund!

Maskarada mori FUND! Më shumë se 600 mijë të vdekur në nivel global nga gripi! 316 mijë të vdekur nga Covid-19. Sipas Agjensive kryesore telegrafike europiane të lajmeve, sipas burimeve zyrtare bërë

Pro armëmbajtjes

Pro armëmbajtjes, do të thotë pro lirisë së individit. Qytetarë të lirë, të ndërgjegjshëm amerikanë, në një shtet të lirë, ku armëmbajtja është gardian i lirisë dhe dinjitet të tyre, kur mendje

Provokim ushtarak turk në kufirin grek

Provokim në kufirin greko-turk në Evros. Episod serioz i shoqëruar me krisma. Roje turke të kufirit, përdorën armët kundër personelit të Frontex dhe policëve grekë të kufirit. Informacioni shqetësues nuk u mbajt