Marine le Pen kalon e 2-ta në raundin e 2-të

Marine Le Pen, gruaja e hekurt e politikës nacionaliste franceze, kjo emblemë tashmë e politikanes konservatore, kalon e dyta në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale.

Partia e saj “Front National” ka marrë 1.5 milionë vota më shumë, krahasuar me zgjedhjet e vitit 2015 dhe shumë më shumë se zgjedhjet e vitit 2012.

Besoj se asnjë burrë shqiptar apo ballkanas nuk do të votonte kurrë Makron. Koha për të respektuar më shumë meshkujt shqiptarë!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Dyshja e "ekuilibristëve" pelivanë Rama - Meta, në balanca absurde.

Next Story

Marine Le Pen sërish kryetare e Frontit Nacional

Latest from Info