Sorosi: “E imagjinoj veten si një lloj Perëndie”

Soros ka botuar një libër, dikur, me titull “Alkimia e Financave”, në të cilin, për veten e tij shkruan: “E imagjinoja veten si një lloj Perëndie”.

Referuar kësaj dhe vetëm kësaj fjalie, besoj se kushdo e kupton rrezikshmërinë e këtij individi, megallomaninë dhe etjen për të qënë ai, i vetmi, sunduesi, urdhëruesi, Action-Master-i mbi Glob.

Nëse lexoni këtë libër, mund të traumatizoheni, teksa mes leximit kupton kush është ky demon. I kobshëm, gjarpër, por aspak gjenial, thjesht manipulativ.

Ky është një nga djajtë mbi dhé, bota, njerëzimi këtij njeriu duhet t’i vendosë fre.

Është fare e thjeshtë të dënohet ku demon, nëse Qeveria Amerikane ndjek metodën e investigimit “Follow the Money”. Dhe po ju them se Presidenti Trump ka për të bërë ekzakt këtë, do të ndjekë ku ka shkuar paraja (edhe me çanta luksi), si, tek kush dhe pse. Më pas do të duhet të justifikojë ku dhe si i ka bërë, teksa shtetet që ka dëmtuar me taktika korruptive fiskale dhe ekonomike janë të shumta (Anglia, Franca, thuajse gjithë Europa Jug-Lindore dhe vetë Amerika).

Shpejt, këtij personi i vjen fundi. Çështje kohe!

Më pas shporren nga Shqipëria e mëkur edhe Rama, Basha dhe gjithë bishtrat sorosiane të majmur në lekë të pista.

#Trump2020

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Trump letër ultimative OBSH-së

Next Story

Kompania EasyJet sulmohet nga 'hackers' kinezë

Latest from Opinione