Presidentët Amerikanë me IQ-në më të lartë

 1. John Quincy Adams – IQ 168.8
 2. Donald Trump – IQ 156
 3. Thomas Jefferson – IQ 153.8
 4. John F. Kennedy – IQ 150.7
 5. Bill Clinton – IQ 148.8
 6. Woodrow Wilson – IQ 145.1
 7. Jimmy Carter – IQ 145.1
 8. Barack Obama – IQ 145
 9. John Adams – IQ 142.5
 10. Theodore Roosevelt – IQ 142.3
 11. James Garfield – IQ 141.5
 12. Chester Arthur – IQ 141.5
 13. James Madison – IQ 141.3
 14. Abraham Lincoln – IQ 140
 15. Franklin D. Roosevelt – IQ 139.6
 16. John Tyler – IQ 136.2

Presidenti Trump renditet i dyti ndër presidentët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës referuar nivelit IQ.

Një informacion për të gjithë ata që, shpesh, nuk e kuptojnë presidentin aktual në veprimet dhe vendimmarrjet e tij, apo edhe për disa që e cilësojnë edhe si…

Gjithësesi, kjo është renditja e Presidentëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, rankuar sipas shkallës së Inteligjencës.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Pashkë: Vendin tim në kishë, e zuri Shenjti im.

Next Story

PLUS 434 miliardë dollarë fitimet e miliarderëve gjatë 'LOCKDOWN'-it, ndërsa njerëzit pa punë, pa paga!

Latest from Info