Trump Dërgon Urgjent Ushtrinë në Minneapolis – “Antifa & Ekstremistët e Majtë Fshihen Prapa Episodeve të Dhunës”

I mori vendimet Presidenti Trump!

Dërgoi ushtrinë në Minneapolis me qëllim vendosjen e rendit, rregullit dhe sigurisë.

Në një postim të tijin në Twitter ai thotë hapur pa “maskë” dhe pa “doreza” se organizata “Antifa” (që financohet nga Soros) dhe ekstremistë të majtë fshihen prapa episodeve të dhunës dhe plaçkitjeve.

Pak më parë Presidenti i SHBA-së tha:

“Dikur do të plagoseshin shumë njerëz. Shumë Agjentë të Shërbimeve Sekrete do të ishin të pafuqishëm për të vepruar. Tani do të dërgojmë të rinjtë përpara, zotëri, do i adhurojnë ata që do i hasin përballë.”

Gjithashtu, Presidenti Amerikan i fton të gjithë mbështetësit e tij të protestojnë mbrëmjen e së shtunës, duke u thënë: “…sonte mirëpres një mbrëmje MAGA në Shtëpinë e Bardhë” (MAGA – Make America Great Again – Ta Bëjmë Amerikën të Madhe Sërish), duke mbështetur vendimin e dërgimit të ushtrisë në Minneapolis, në qytetin e protestave të dhunshme.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Merkel Tmerrohet, Zbulohen në Forcat Speciale Militare Gjermane, Ekstremistë të Djathtë.

Next Story

Kovidologjia

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është