Moskë “10”

Moska, kryeqyteti i Rusisë është i mrekullueshëm, një qytet që vlen ta vizitosh për kulturën, arkitekturën, historinë, kuzhinën dhe fenë.

10 gjëra që duhet t’i shikosh dhe ti provosh kur të jesh në Moskë.

1. Vizito Katedralen e Shën Vasilit;

2. Bëj një ecje përgjatë Kremlinit;

3. Mrekullohu me Sheshin e Kuq;

4. Eksploro Katedralen e Krishtit Shpëtimtar;

5. Shko në dyqatet e “GUM Shopping Centre”;

6. Provo dhe shijo kuzhinën tradicionale;

7. Merr metronë e qytetit për të udhëtuar;

8. Bëj një shëtitje në parqet e qytetit;

9. Ngjitu në majën e kullës së Televizionit;

10. Shëtit në Rrugën Arbat;

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kovidologjia

Next Story

Madona me Idetë e Majta Flet Sërish Përçart

Latest from Info