Athina: Si Qytet i Botës së Tretë (foto)

Pamje nga “Platea Viktorias” në Athinë – Greqi, i ngjasojnë Botës së Tretë, janë në fakt botë e tretë. Vala e emigrantëve të paligjshëm duket të ketë dalë sërish jashtë kontrollit.

Ndërkohë që fillon sezoni turistik, banorë të vendeve të Lindjes dhe refugjatë edhe nga Afrika pushtojnë sheshet e Athinës. Me të tilla pamje do të hasen turistët, ata që do të vendosin të shkojnë dhe këtë tmerr po përjetojnë banorët e Athinës dhe kryesisht të këtyre lagjeve ku janë pozicionuar emigrantët e paligjshëm.

Pamje të tilla janë të papara ndonjëherë në kryeqytetin e shtetit fqinj.

Pamje të tilla të trishta, por edhe të tmerrshme për jetën e banorëve të Athinës, po hasen që prej së enjtes të javës aë kaluar. Këta emigrantë të paligjshëm janë larguar nga ishulli Lesvos dhe po instalohen në kryeqytet.

Po ku do të vendosen? Kur do të kontrollohen? Si do të jetojnë në Athinë? Me çfarë? Duket që gjendja të jetë kaotike dhe jashtë kontrollit.

Me se jetojnë, çfarë shpenzojnë dhe kush i paguan, kjo mbetet enigmë. Por padyshim që është një organizëm që i mban me të holla dhe i furnizon me ushqime dhe që gjendet prapa kuintave, sepse këto grupe nuk shoqërohen as nga struktura të institucioneve greke, as edhe nga përfaqësuesit e Komisionerit të Lartë të OKB-së.

Si erdhën? Ku do të banojnë? Si do të ushqehen? Ku dhe si do të sigurojnë shpërbime për higjenën personale? Janë me dhjetra pyetjet që ngrehin banorët e Athinës dhe askush për momentin nuk po jep përgjigje.

Këto janë dhuarata e majtisto-globalistëve për Europën klasike, për Europën e civilizimit dhe zhvillimit shumëdimensional.

Emigrantë të paligjshëm, por që shkojnë ku të duan, pushtojnë rrugë dhe sheshe dhe nuk i kthen askush në vendin e tyre, as nuk i ndëshkon askush. Kujt i shërben prezenca e këtyre emigrantëve në Europë?

Pse nuk shkojnë këta emigrantë të Lindjes në vende fqinje të tyre, vende të zhvilluara ekonomikisht, me mirëqënie si Arabia Saudite dhe të tjera vende, ndoshta edhe më mirë se në Greqi apo Itali, që janë edhe të së njëjtës përkatësi fetare, por edhe me një mentalitet të përafërt?

Krimi ka emra: Soros dhe Merkel!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kim Yong Un Fiton Miliona Dollarë mes Kontrabandës së Rërës

Next Story

Për Ministren e Arsimit që nuk dha Dorëheqjen pas Skandalit me Testimin e Maturës Shtetërore!

Latest from Opinione