Kinë: 21 milionë banorë në ‘lockdown’ (izolim)! Pandemia e Rreme Duhet të Konsiderohet Vepër Penale!

Pekin është duke përdorur të dhënat e telefonisë celulare për të përë xhiron e testit të popullatës. 350 mijë kinezë sot prisnin në rradhë të gjata, për orë të tëra, për të bërë testin Covid-19, teksa vendin e paska përfshirë një valë e dytë e coronavirus.

Një reportet europian tregon për Median e tij sesi me urdhër, kinezët merren në telefeon dhe thirren për të bërë testin.

Masa ekstreme të izolimit, apo karantinimit, janë parë të merren për 21.5 milionë banorë.

Në Pekin 24 orët e fundit janë evidendtuar 21 raste të reja dhe Komiteti Kombëtar i Shëndetësisë deklaron në total 158 raste.

***

Nga sa më sipër raportohet duket më shumë se qeshakare loja e panikut me Covid-19. Në 21.5 milionë banorë, paska 158 të prekur nga Covid-19, ose e thënë ndryshe 0,0007% e popullsisë.

0,0007%! A është pandemi kjo? Sigurisht që jo!

Bazuar në ligjet ndërkombëtare, tek përcaktimi i termit dhe fenomenit “pandemi”, si dhe tek Ligji për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut, në këto kushte të sotme shifrash të prekurish me Covid-19, kush e përdor më termin ‘pandemi’ dhe ngjall panik në popull, duhet ndjekur penalisht, duke filluar nga udhëheqësit dhe Oranizatat Ndërkombëtare Globale.

Kina komuniste diktatoriale mund ta izolojë popullin e saj, Europa dhe Amerika kanë për detyrim dhe obligim ndaj popujve të tyre, idololatrë të demokracisë dhe lirisë së individit, të mbyllin kufijtë dhe marrëdhëniet me Kinën e armëve biologjike dhe të fillojnë jetën normale, bazuar tek modeli suedez.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Deputetja Majtiste Gjermane Thërret Ushtrinë për Veprim Kundër "Ekstremizmit të Djathtë"!

Next Story

Ndërroi Jetë Motra e Fundit e John Kennedy, 92 Vjeç!

Latest from Opinione

Melina Merkuri

Personaliteti Melina Merkuri u dallua jo vetëm si aktore, por edhe si politikane me luftën e