Themeluesja e ‘Black Lives Matter’ Deklaron: “Jemi Trajnuar si Maksistë & Kemi Qëllim Largimin e Trump-it”!

Patrisse Cullors, një nga themelueset e Lëvizjes ‘Black Lives Matter’, financuar nga George Soros, pranoi dhe deklaroi se janë “trajnuar si Marksistë” dhe kanë për qëllim “largimin e Presidentit Trump”.

P. Cullors: “Jemi super të përgatitur në teori ideologjike marksiste”.

Duke folur për Jake Tapper në CNN, P. Cullors, tha: “President Trump jo vetëm që duhet të largohet nga zyra në nëntor, por duhet të japë dorëheqjen që tani. Ai nuk është i duhuri për atë zyrë, ndaj dhe Lëvizja do të bëjë të pamundurën që ta largojë. Njëkohësisht po ushtrojmë presion edhe tek ish zëvendës presidenti Joe Biden për të hartuar politika të ndryshme lidhur me policimin, rendin dhe kriminalitetin, gjë shumë e rëndësishme në ideologjinë e Lëvizjes tonë. Por objektivi kryesor është largimi i Trump-it nga zyra e Presidentit”.

Në një intervistë tjetër të sajën, të vitit 2015, komunistja P. Cullors tregonte qysh atëherë shqetësimin e saj që komuniteti i zezakëve nuk kishte një linjë ideologjike, ndaj Lëvizja ‘Black Lives Matter’ duhet të adaptonte ideologjinë dhe praktikat organizatës si motër komuniste ‘Occupy Wall Street’, sërish e financuar nga Soros. Ndaj dhe që prej vitit 2015 Lëvizja ka filluar trajnime sistematike për shpërndarjen e ideologjive marksiste.

Komunistja P. Cullors tha gjithashtu se nevojitet një zgjim për të gjithë, për t’i dhënë një shtysë spektrit të tyre politik. ‘Black Lives Matter’ janë literalisht marksistë dhe të gjithë janë të dedikuar, qoftë edhe forcërisht të largojnë Presidentin e zgjedhur, të ndalojnë dhënien e fondeve për policinë dhe do të luftojnë për shkatërrimin “e strukturës së familjes Perëndimore”, siç dhe nuk ngurojnë ta shkruajnë edhe në faqen e tyre zyrtare.

“Zezakët nuk janë njerëz me gëzof, as qesharakë që thjesht duan t’i japin fund racizmit, ne duam të përmbysim gjithçka që në Perëndim konsiderohet si e dashur. Ata, perëndimorët duhet të mbajnë përgjegjësi.”

***

Kjo ëstë situata aktuale në Amerikë dhe më në fund, përballë një Presidenti të hekut si Donald J. Trump, këto lëvizje dolën tashmë hapur, u shfaqën publikisht përsa i përket ideologjive që mbartin, synimeve që kanë dhe objektivit të tyre kryesor që është largimi i Donald Trump, si e vetmja pengesë e fundit, që po hasin në Amerikë, por që padyshim influencon dhe frymëzon edhe të gjithë konservatorët në Europë dhe në Botë.

Jetomë në kohë trazirash, ku skeptikët dhe njerëzit e përgjegjshëm duhet tashmë të kalojnë dhe të mbështesin kahun e duhur politik, për të shmangur shkatërrimin dhe kalimin në një Diktaturë Globale. Sot, më shumë se kurrë, qëndrime të konsoliduara përballë rrezikut komunist, janë më shumë se të nevojshme, të domosdoshme.

Sot, më shumë se kurrë, vota e gjithkujt ka vlerë dhe peshë reale politike dhe social-ekonomike, për t’i dhënë fund marrëzisë së satanistëve.

#MAGA

1 Comment

  1. Patrisse Kullors, qenka me mentalitet anarkist qe e justifikon me termin “marksizem”, me te cilin u maskua bolshevizmi naconalist i sovjeteve te dominuar nga fshataret si keshilla puntor-fshatare me simbol draperin qe kaperthen dhe kryqezon cekicin simbol te industrise; ngjasor me simbolin nacionalist te kryqit te thyer Nazist.
    Patriss Kullors, me dellarata te tilla kercenuese, duhet te shpallet inspiruese e shkatrimit te shtetit me nxitje te anarkise dhe te arrestohet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

TRUMPi tha ‘MJAFT’: Presidenti Autorizoi Qeverinë Federale "të Arrestojë Këdo që Vandalizon Monumente"!

Next Story

Republikanët Thirrje Demokratëve: Dhunuesit Nuk Janë për Drejtësi në Rrugë, por për të Shkatërruar Amerikën & të Organizuar Prej Jush!

Latest from Opinione