Bill Gates Parashikon që virusi “do të Kthehet më i Ashpër në Tetor”!

Themeluesi i Microsoft, në rolin e mjekut epidemiolog, apo infeksionist, apo në rolin e virologut “dixhital” që financon punën për gjetjen e vaksinës, që padyshim e kanë gati dhe të gjitha janë një lojë “mana për trahana”, për popullin fukara, komentoi në një intervistë të tij të dhënë në Kanalin Televiziv CNN, rolin e Shteteve të Bashkuara në këtë krizë shëndetësore.

Guxon dhe flet njeriu më i shigjetuar në glob, që akuzohet se është pjesë e atyre që e krijuan virusin, teksa ka folur publikisht për të, vite më parë.

Flet njeriu që patjetër do të thirret të dëshmojë si ishte në gjendje të parashikonte “mbërritjen” dhe përhapjen e një virusi dhe jo vetëm kaq, dinte edhe që do të vinte nga Kina.

Bill Gates po financon tashmë qindra milionë, vallaha për t’u përballur me Virusin. Momentalisht financon 7 programe që merren me gjetjen e vaksinës së shumëpërfolur.

Do të shpenzohen disa miliardë dollarë, “por ja vlen mundimi”, ka deklaruar miliarderi që duhet akuzuar për krime ndaj njerëzimit dhe që sot përveç panikut që mbjell, përpiqet të bindë njerëzimin se është virus dhe jo armë biologjike kjo që i prek dhe që ende nuk kemi kuptuar si shpërndahet, ndërsa paralelisht punon për chip-in elektronik të shenjëzimit të popullsisë globale.

Gates tha se virusi “do të kthehet edhe më i ashpër dhe do të përhapet në një numër shumë më të madh njerëzish në muajt tetor dhe nëntor”.

Pikërisht në kohën e zgjedhjeve. U duhet një VIRUS për të mos bërë ZGJEDHJE, duhet një virus, që të pengojnë Presidentin Trump që të mbajë pushtetin.

Kjo nuk është thjesht çmeduri, është diabolizëm dhe janë akte të mirëfillta kriminale kundër njerëzimit.

Gates gjithashtu tha se është e vajtueshme situata e Qeverisë Amerikane në përballje me virusin (armën biologjike që vetë krijuan) dhe me pandeminë në nivel global.

Gates shpreson që Qeveria Amerikane do të ndihmojë që të gjendet vaksina për Amerikën dhe për gjithë Botën. Por këtë vaksinë nuk e gjen dhe as e pranon një President si Trump. Ndaj ky nuk u duhet, këtë njeri duhet ta “asgjësojnë”.

Ja, ky është problemi fundor, nëse fiton Trump, gjithçka përmbyset dhe sistemi politik dhe ekonomik global ndryshon trajektore.

Nëse fiton Trump, këta të gjithë, marrin fund!

I themi Gates-it se do të ndodhë dhe është rrugë pakthim, pavarësisht përpëlitjeve diabolike, veç të tjerash!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

"Virusi" Fauci u Shfaq për Panik: "Do të Përkeqësohet Shumë Situata!" (Nga e di ky vallë?!)

Next Story

Merkel Ndezi Sot Fitilin e Përplasjeve në Mesdhe! Fatale!

Latest from Opinione