Kur Vdesin Opozitat (si Sot 1 Vit); Basha: “më 30 Qershor nuk Ka Zgjedhje në Shqipëri”!

Fjalë "udhëheqësi". Burri që është burrë pas fjalës mbahet, jo pas brirësh. 😂😂😂#BashaIK #SiVdesinOpozitat

Posted by Mariela Stefanllari on Saturday, June 29, 2019

Pa koment!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Heretike të Heshtësh për Vrasje "të Varrosura" - Bankieri Santo & 'e Përjetshme Harresa'!

Next Story

OBSH "më e Keqja me Covid-19 Pritet të Vijë" - Pandemia Politiko-Elektorale Rishfaqet Shëmtuar!

Latest from Opinione

Shën Andoni i Madh

Asketi i krishterë i Egjiptit dhe themeluesi i jetës murgërore / asketike në Lindje. Kujtohet dhe