Arrestohet bashkëpunëtorja e ngushtë e Jeffrey Epstein! A do të kemi një tjetër vetëvrasje “alla Clinton”?!

FBI ka bërë arrestimin e parë të një figure me profil të lartë në çështjen e famshme të rrethit pedofilik Jeffrey Epstein ku janë përfshirë mes të tjerësh emrat e Bill Clinton dhe Princit Andrew të Mbretërisë së Bashkuar. Ghislaine Maxwell “ndërmjetësja” e Einstein, e cila gjente vajzat (shpeshherë minorene) që shërbenin si shërbetore seksi në ishullin privat të këtij të fundit është arrestuar prej autoriteteve federale në SHBA.

Arrestimi i saj dhe një rrëfim eventual për të ulur dënimin si bashëpunëtore e drejtësisë, potencialisht do të ishte shkatërrimtar për ish-presidentin amerikan Bill Clinton, i cili ka udhëtuar plot 27 herë (të dokumentuara) në ishullin e pedofilisë së Einstein. Sapo është arrestuar Maxwell është vendosur nga autoritet në “Suicide Watch”, që do të thotë survejim 24-orësh dhe ndalim i çdo objekti që mund të përdoret për të kryer vetëvrasje brenda qelisë së saj.

Shqetësimi i FBI, por edhe i të gjithë atyre që kanë ndjekur karrierën vrastare të çiftit Bill dhe Hillary është se Maxwell ashtu si miku i saj i vjetër Einstein dhe shumë të tjerë që kanë pasur informacione kompromentuese për Clinton-at janë “vetëvrarë”, ose më saktë i kanë vetëvrarë.

Administrata Trump është zotuar për të shkatërruar grupet kriminale të trafikut dhe shrytëzimit të fëmijëve dhe natyrshëm kjo çështje, e cila implikon njerëz me profil tejet të lartë duke filluar nga politikanët, artistët etj., është hapi i parë dhe më kolosal në arritjen e këtij objektivi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Fjalimi Historik i Trump Dha Thirrjen për Kundërsulm ndaj Majtistëve & 'Deep State'!

Next Story

Islami në Amerikë Kundër Bill Gates - "Kërkon Shpopullimin e Botës mes Vaksinës Covid-19"!

Latest from Opinione