Turqi: Përmbytje e Madhe në Rizunda, Vendlindja e Erdogan.

Po mbyten, që prej datës 15 korrik dhe deri dje, fshatrat e Distriktit Rizunda, vendi i lindjes së R.T. Erdogan, dy ditë pas vendimit për shndërrimin e Kishës së Shën Sofisë në Xhami.

Deri më dje shënoheshin të paktën 2 të vdekur, 11 të plagosur dhe 2 të humbur.

Institucionet deklaruan se shumë shtëpi kanë pësuar dëmtime të rënda, disa të parikuperueshme, ndërsa tre godina janë shkatërruar plotësisht.

Ndërkohë, shira të rrëmbyer kanë rënë edhe dje, teksa që prej datës 15 korrik bie shi pareshtur dhe i rrëmbyer në të gjithë distriktin.

Shenjë Perëndie vallë?!

Të krishterët do të ndjekin me besim dhe me lutje për paqe gjithçka do të ndodhë nën urdhërat e marrëzisë së Sulltanit, si dhe do të këmbëngulin që Erdogan të tërhiqet nga çmenduria djallëzore dhe revanshi i mësymjes mbi këdo dhe gjithçka.

Sipas profecive fenomene të çuditshme do të ndodhin. Duket se po jetojmë kohë apokaliptike.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kryepishkopi Anastas: "Vendimi për Kishën e Shën Sofisë Është një Lloj Xhihadi Kulturor!"

Next Story

Angela Merkel, Sot, 66! Ku e Festoi Ditëlindjen?

Latest from Opinione