Canadian cyclist Rachel McKinnon warms up before competing in her F35-39 sprint semi-final during the 2019 UCI Track Cycling World Masters Championship, in Manchester on October 19, 2019. - Transgender cyclist Rachel McKinnon has defended her right to compete in women's sport despite accepting trans athletes may retain a physical advantage over their rivals. (Photo by OLI SCARFF / AFP) (Photo by OLI SCARFF/AFP via Getty Images)

Atletet Sportiste Transgjinore Dhunojnë të Drejtat e Atleteve Femra

Në disa shtete në SHBA lejohet që në gara sportive atletike, të marrin pjesë edhe sportiste trangjinore, e thënë ndryshe meshkuj që kanë bërë amputim të organit gjenetal dhe janë “kthyer” në femra.

Por përballë këtyre të drejtave absurde të dhënë nga disa shtete majtiste-globaliste që hartojnë politika specifike dhe avantazhuese ndaj grupimesh të tilla, po duket se po cënojnë rëndë njerëzit normalë, apo e thënë ndryshe, ata që pranojnë gjininë dhe natyrën pa guxuar ta kundërshtojnë, apo ta ndryshojnë atë.

Një grup sportistesh atlete, në një shtet të Amerikës (Connecticut, Hatrford) i kanë dërguar Departamentit të Edukimit dhe Sporteve, si dhe Guvernatorit të shtetit një letër të gjatë, që për thelb të saj ka idenë si më poshtë:

“Një atlete femër dhe një atlete trangjisnore, që në fakt fizikisht është mashkull, nuk mund të garojnë si të barabarta, sepse fiziku i një mashkulli është më potent për nga natyra sesa fiziku i femrës. Për këtë arsye nuk mund të jenë në vijën e startit si të barabartë një femër dhe një mashkull, por meqë ky i fundit ka bërë amputim dhe ligji i pranon të ndryshojë gjininë, lejohet të marrë pjesë në garë, por automatikisht është duke cënuar rëndë të drejtën e femrave sportiste për të qënë fituese, kampione, sepse garojnë mes individësh të pabarabartë”.

Ja pra, shumë shpejt katandisi bota, që teksa i dha të drejta anormale një grupimi individësh, që për shkak të sëmundjes që mbaritn ndryshojnë gjininë, në organ dhe në çertifikatë, por kurrësesi jo në fizik, sepse është e pamundur, po cënojnë të drejta të natyrshme të njerëzve normalë, që nuk janë dorëzuar nga natyra dhe nga fiziku, si krijesa të prindërve të tyre dhe të Perëndisë.

Zyra e Departamentit të shtetit është dakort tashmë që të ndalojë personat trangjinorë që të marrin pjesë në gara, por për këtë do i drejtohet edhe Departamentit të Drejtësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Këto liri të pakufij për grupime të lindura, krijuara, nxitura dhe investuara nga majtisto-globalistët e tipit Soros, në thelb po cënojnë të drejtat e njeriut dhe janë në kundërshtim me kushtetutat e shumë vendeve, edhe atë të Amerikës, sipas disa specialistëve konstitucionalistë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Erdogani provokon të krishterët: Nesër lutje në KISHËN E SHËN SOFISË në kujtim "të pushtimit të Kostandinopojës".

Next Story

Trump Firmosi Urdhërin Ekzekutiv që Shënjestron Kompanitë 'Social Media' që Çensurojnë Përdoruesit

Latest from Opinione