Bashës, Një Mesazh, Mes Fjalëve të Një Murgu!

Një shejtanbudalla iu afrua një murgu dhe e pyeti:

– Murg, çfarë janë për Perëndinë një mijë vite?

– Një minutë e orës, bir – iu përgjigj murgu.

– Dhe çfarë është për Perëndinë një çantë me florinj?

– Asgjë! Një lek.

– Atëherë lutju Perëndisë o murg të më japë një… lek!

Murgu e pa shtrembër shejtanbudallanë dhe iu përgjigj:

– I thashë Perëndisë o bir dhe më tha të presësh një minutë të orës!

***

Kjo do të jetë përgjigja e të djathtëve për Bashën e zhages së 17 majit 2017, që e mori përbri një çadre, të ca “viktimave” të djathtë…!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Bombë Mjedisore - Maskat po Mbytin Planetin!

Next Story

Blerësi i Votës, apo Shitësi i Elektoratit për në "Giotinë"?

Latest from Opinione

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është