Një Sy të Shpejtë në Kinë – Parashikojnë L3B!

Kinë: Shkojmë drejt Luftës së Tretë Botërore? Lajmëroni banorët për luftë!

Kinë: Pekini parapërgatit banorët e vendit për Luftë – Informoni zyrtarisht shtetasit kinezë për t’u parapërgatitur.

Kinë: Shok dhe frigim nga zhvillimet e orëve të fundit në skakierën globale të të fuqishmëve.

Kinë: Para pak orësh “DEFCON Warning System” bëri të ditur se Kina informoi shtetasit e saj që të përgatiten për Luftë.

Kinë: DWS është një organizëm informacioni dhe lajmesh, që përqëndron vëmendjen e tij tek një luftë raketore dhe paralajmëron shtetasit bazuar tek ngjarjet që po zhvillohen.

***

Kina mbjell panik, apo realisht di diçka nga vatrat diabolike majtisto-globaliste, që kanë 30 vite që e mëkojnë?

Të jetë vërtet ky plani i demonëve që nuk po lëshojnë pushtetin dhe po kërkojnë t’i shkojnë në fund marrëzisë?

Mesa duket, i dëshirojnë edhe trazirat, edhe përplasjet, pse jo edhe Luftën e Tretë Botërore.

Forcat e djathta konservatore në të gjithë botën duhet të përqëndrojnë bashkëveprimin, reagimin dhe të jenë sa më pranë popujve duke i informuar dhe “i zgjuar”, për të kuptuar dhe kundërshtuar marrëzinë neo-komunisto-globaliste!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Turqi: Pamje Apokaliptike në Ankara! (Video)

Next Story

Bombë Mjedisore - Maskat po Mbytin Planetin!

Latest from Opinione