Papa: “Vendeve më të Varfëra & më të Pafuqishme t’u Jepet të Parave Vaksina e Covid-19!”

Papa tha përpara Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara sot, që vendeve më të varfëra dhe më të pafuqishme, popullatave të tyre pra, t’u bëhet fillimisht vaksina, duke u parë si radhë preferenciale, sapo vaksina të jetë gati.

Duke folur nga Vatikani, në një video-mesazh drejtuar Kombeve të Bashkuara, Papa nënvizoi se pandemia e Covid-19 në nivel global shenjoi nevojën akute që ka sistemi shëndetësor për prodhimin dhe shpërndarjen e vaksinës.

“Nëse duhet të bëjmë përzgjedhje preferenciale, le të jetë i varfëri, ai që shpesh gjendet në pamundësi dhe që përballet me diskriminimin, ai i pafuqishmi, që nuk ka burmime dhe mundësi ekonomike.”

Siç dhe nënvizoi i fronëzuari i Kishës Katolike, vendet e pasura nuk duhet t’i mbajnë vetëm për vete vaksinat kundër Coronavirus-it, në kohën kur Organizata Botërore e Shëndetësisë bën thirrje kundër “vaksinës kombëtare”, duke i orientuar vendet drejt një situate globale lidhur me shpërndarjen e vaksinës proporcionalisht, por me preferencë vendet e varfëra.

***

Papa globalist dhe iluminist nuk pushon së na e bëri të ditur këtë fakt dhe pranon me koshiencë të plotë vaksinën e “666”-ës. Jo vetëm kaq, vendos sërish një thundër “vaksino-eksperimentale” mbi popujt e varfër.

Veçse mëkat dhe krim!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusi: Po Përgatiten 45 Vaksina të Ndryshme Kundër Coronavirus-it!

Next Story

Francë: Një Fabrikë po Prodhon Maska Ekologjike & të Biodegradueshme prej Kërpi (video)!

Latest from Opinione