WASHINGTON, DC - OCTOBER 05: U.S. President Donald Trump removes his mask upon return to the White House from Walter Reed National Military Medical Center on October 05, 2020 in Washington, DC. Trump spent three days hospitalized for coronavirus. Win McNamee/Getty Images/AFP

Facebook Heq një Postim të Presidentit Trump, Mes të Cilit Ai Thotë se Gripi Sezonal Është më Vdekjeprurës se Covid!

Facebook-u ditën e sotme, e martë, 6 tetor 2020, hoqi një postim të Presidentit Trump mes të cilit ai thoshte se “gripi sezonal është më vdekjeprurës se Covid-19″.

Ky postim u konsiderua si i rremë, si i rrezikshëm dhe si një postim që thyente rregullat e Facebook-ut për Covid-19, duke e cilësuar postimin edhe si disinformues.

Presidenti Trump postoi të njëjtin status edhe në Twitter, nga ku postimi nuk është larguar ende, por i është vendosur një baner që e cilëson postimin si “…potencialisht të dëmshëm…”.

Çensura e Facebook-ut “globalist” nuk mund ta ndalë kurrsesi përhapjen e së vërtetës dhe zgjimin e njerëzve, lidhur me krimin e armës biologjike dhe marrëzinë e majtisto-globalistëve, kundër njerëzimit.

1 Comment

 1. (It’s very urgent, therefore we kindly ask you to forward this email to your CEO. Thanks)

  Dear CEO,

  This email is from China domain name registration center, which mainly deal with the domain name registration in China. On 21-11-2021, we received an application from Hongxiang Ltd requested “mast” as their internet keyword and China (CN) domain names (mast.cn, mast.com.cn, mast.net.cn, mast.org.cn). But after checking it, we find this name conflict with your company name or trademark. In order to deal with this matter better, it’s necessary to send this message to your company and confirm whether this company is your distributor or business partner in China?

  Best Regards
  Wade Liu | Service & Operations Manager
  China Registry (Head Office)
  http://www.chinaregistry.net.cn
  Tel: +86-2161918696
  Fax: +86-2161918697
  Mob: +86-13816428671
  6012, Xingdi Building, No. 1698 Yishan Road, Shanghai 201103, China

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

60% e Qytetarëve të BE-së u Shkatërruan Psikologjikisht nga 'Lockdown'-et - Ndalini Masat Kufizuese!

Next Story

Sulm në Shkallë të Gjerë i Azerbajxhanit - Godasin me Raketahedhëse Stepanakert!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është