Shtetet ku Kryeson Trump – Numri i Delegatëve.

Shtetet ku kryeson Presidenti Trump dhe numri i delegatëve për secilin:

Wyoming _3 delegatë;

Utah _6 delegatë;

Texas _38 delegatë;

Oklahoma _7 delegatë;

Kansas _6 delegatë;

Nebraska _5 delegatë;

South Dakota _3 delegatë;

North Dakota _3 delegatë;

Missouri _10 delegatë;

Arkansas _6

Louisiana _8 delegatë;

Missisippi _6 delegatë;

Montana _3 delegatë;

Idaho _4 delegatë;

Iowa _6 delegatë;

Alabama _9 delegatë;

Tennessee _11 delegatë;

Florida _29 delegatë;

Georgia _16 delegatë;

South Carolina _9 delegatë;

North Carolina _15 delegatë;

Kentucky _8 delegatë;

Indiana _11 delegatë;

Wisconsin _10 delegatë;

Michigan _16 delegatë;

Ohio _18 delegatë;

West Virginia _5 delegatë;

Virginia _13 delegatë;

Pennsylvania _20 delegatë;

Alaska _3 delegatë;

Nevada _6 delegatë;

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

06:00, 4 nëntor – Rezultati ‘live’ – Trump Kryeson Momentalisht 297 Delegatë

Next Story

Skandal: Twitter Heq Postimin e Trump!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është