06:00, 4 nëntor – Rezultati ‘live’ – Trump Kryeson Momentalisht 297 Delegatë

Kjo është harta elektorale e zgjedhjeve presidenciale.

Trump ka fituar shumicën e shteteve dhe shumicën e delegatëve deri në këtë moment. Përllogaritet fitore e 297 delegatëve dhe e 30 shteteve.

Informacion të përditësuar në vijimësi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

04:00, 4 nëntor – Rezultati ‘live’ – Trump Kryeson

Next Story

Shtetet ku Kryeson Trump - Numri i Delegatëve.

Latest from Info