Belongings of the homeless crowd a downtown Los Angeles sidewalk in Skid Row on May 30, 2019. - The city of Los Angeles on May 29 agreed to allow homeless people on Skid Row to keep their property and not have it seized, providing the items are not bulky or hazardous. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP) (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP via Getty Images)

Kaliforni: 2 Persona të Akuzuar për Mashtrim me Votuesit!

Dy persona janë akuzuar për manipulim të shumëfishtë të votës.

Këta dy persona kanë plotësuar aplikime të rreme, në emër të mijëra vallaha të pastrehëve, për regjistrim të tyre në listën zgjedhore.

Kjo është akuza e ngritur nga Prokurori i Distriktit të Los Angeles.

Mashtrimet dhe manipulimet me votën janë me mijëra, raste të formave nga më të ndryshmet, sepse për të majtët, qëllimi justifikonte çdo mjet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Bullgaria Vendosi 'VETO' Zyrtare Kundër Integrimit të Maqedonisë së Veriut në BE: "Divergjencat tona Janë Historike" - Zbuluar Athina!

Next Story

Trump Shkarkon Drejtorin e Sigurisë Kibernetike (DHS) Christopher Krebs, për Deklaratën Shumë të Pasaktë se: Zgjedhjet Presidenciale Ishin "më të Sigurtat në Historinë Amerikane"!

Latest from Info