Previous Story

'Impeachment-i' për Trump, Dështoi! Edhe pse Jashtë Presidence Sulmohet. Pse Vallë? - Po Tani?!

Next Story

Etatisti, Kryptokomunisti, i Përdorshmi Kurti, Nëse Zgjidhet, do të Jetë "Tsipras-i" i Kosovës - Shesin Emrin & Gjithçka!

Latest from Opinione

“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe