Profeti Paisios: “Do të Bëhet Luftë mes Rusisë & Turqisë… më Tej do të Pasojnë Ngjarjet!”

/

“Do të bëhet luftë mes Rusisë dhe Turqisë”, këtë ka parashikuar Shën Paisios dhe rrëzimi i UAV-it turk në Ukrainë, na sjell ndërmend parashikimin në fjalë.

“Më pas do të fillojnë të gjitha të tjerat…”. Fjalët profetike të Shën Paisios tingëllojnë si të jenë thënë sot.

“Në fillim, turqit do të mendojnë se janë drejt fitores, por ky do të jetë shkatërrimi i tyre” – thuhet në profecinë e Shën Paisios, i cili nënvizon më pas se – “rusët, në fund, do të fitojnë dhe to të bjerë Polis (Kostandinopoja / Stambolli). Më pas do e marrim ne. Do të detyrohen të na e japin. Turqit do të rrënohen. Do të shuhen nga harta, sepse është një komb, që nuk erdhi me bekimet e Perëndisë. 1/3 e turqve do të kthehen andej nga erdhën, 1/3 do të shpëtojnë, sepse do të kristianizohen dhe 1/3 do të vriten në këtë luftë.”

Shën Paisios që fjeti para 27 vitesh ka lënë për testament profetik parashikimet e tij, që sot përbëjnë për shumë nga ne, “lajmet e së ardhmes”.

“Nuk do të doja asgjë tjerët” thoshte profeti, “përveç asaj që të më mbante Perëndia në jetë që të shikoja atdheun më të madh. Do të shtrihet… Turqia do të ndahet në 3-4 pjesë. Ka filluar qysh tani numërimi së prapthi. Ne do të marrim territoret tona, armenët të tyret dhe kurdët territoret e tyre.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Vdekja e Palavdishme & e Çuditshme e Eskilit!

Next Story

Dardhë: Atje ku Njeriu, Pasioni & Dëbora, Shkrijnë Diellin!

Latest from Info