Britani: U Njoh nga Shteti Shkatërrimi i Shëndetit të Mijëra Njerëzve nga Vaksina Covid-19!

Filloi dhënia e dëmshpërblimeve financiare për të gjithë ata që kaluan në paaftësi 60%, për shkak të vaksinave Covid-19.

Mbretëria e Bashkuar njohu zyrtarisht se vaksinat e Covid-19 kanë efekte anësore dhe shkaktojnë përveç vdekjes edhe paaftësi në shumë prej njerëzve që janë vaksinuan, për rrjedhojë vendosi të zbatojë një program dëmshpërblimi financiar.

Programi aplikohet për personat dhe familjet e atyre që kanë kaluar nga efekte të rënda anësore për shkak të vaksinimit, për ata që kanë vdekur, si dhe për ata që kanë kaluar në paaftësi deri në 60%.

Anëtarët e familjeve të atyre që kanë vdekur nga vaksina eksperimentale kanë marrë tashmë pagesat e dëmshpërblimit mes programit, por po përfitojnë edhe ata që kanë kaluar në paaftësi.

Vikki Spit është njeriu i parë që mori dëmshpërblimin nga programi i qeverisë, teksa bashkëshorti i saj vdiq, menjëherë pasi bëri vaksinën AstraZeneca.

Nënshtetasit britanikë do të marrin dëmshpërblime deri në 120.000 £ apo 140.000 Euro secili, të patatueshme. Në listën e dëmshpërblimeve reshtohen 20 vaksina, me vaksinë të parë atë kundër Covid-19, sipas faqeve zyrtare të qeverisë britanike.

Personat mund të aplikojnë në faqen zyrtare të shpallur nga qeveria dhe më pas të kryejnë proçedurat e parashikuara për të marrë dëmshpërblimin. Departamenti i Shëndetit Publik (NHS), ka çertifikuar prej muajit maj 2022, 1.681 aplikime / kërkesa për dëmshpërblim dhe të gjitha janë kërkesa që lidhen me efekte anësore, apo vdekje, shkaktuar nga vaksinat kundër Covid-19.

Ky lajm është fshehur nga të gjitha Media-t e disindormimit dhe kjo ndërmarrje e qeverisë britanike tregon dhe vërteton se vaksinat e Covid-19 ishin dhe janë të pakontrolluara, të paprovuara, të paçertifikuara konform rregullave, nuk mbrojnë, përkundazi shkaktojnë dëmtime serioze tek të vaksinuarit, deri në vdekje.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kryepishkopi Grek, një Patriot që u "Eliminua" nga Globalizmi!

Next Story

Itali: Bombë Lajmi me Vilën 'offshore' të Zelenskit: "E Jepte me Qera për 50.000 Euro në Turistë Rusë"

Latest from Info