Filluan Trumpetat e Trazirave! (Video)

Italianët djegin faturat e energjisë elektrike në rrugët qëndrore të Napolit. “Nuk paguajmë faturat. Tani do të vijë kaosi” – bërtiste populli dhe napolitanët nuk bëjnë shaka.

Fermerët gjermanë në Dresden me traktorë dhe automjete në rrugë, dolën për të protestuar për çminim e energjisë elektrike. “Limitet e tolerancës janë ezauruar. Tani, mjaft më!” – ishin slloganet e protestuesve

Bangladesh, dita e tretë e protestave, njerëzit protestojnë për krizën, çmimet e papërballueshme dhe politikat e gabuara. Të uritur nuk kanë çfarë të humbasin kur dalin në rrugë, përkundrazi.

Protesta antiqeveritare në Francë. Populli thërret për “rezistencë”.

Protestë që po zhvillohet tani, në Amsterdam, Hollandë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Profeci nga Shën Kozmai & Shën Paisios për Luftën, Rusinë, Ballkanin, Turqinë, Europën dhe NATO-n!

Next Story

Palaçot e Maskarallëkut - Blerësi i Vë Çmim Tavan Furnizuesit për Gazin

Latest from Info