Palaçot e Maskarallëkut – Blerësi i Vë Çmim Tavan Furnizuesit për Gazin

Ursula von der Leyen (me bëma korrupsioni si Ministre e Mbrojtjes në Gjermani, para se të merrte ngritjen në detyrë) sugjeroi dhe së bashku me 27 pasonjësit e verbër të BE-së (sepse Anglia u largua për të na dhënë mesazhin e regresit) vendosën ‘çmim tavan’ për gazin rus.

Recital “inteligjence” e politikanëve europianë. Blerësi i vë, apo e kushtëzon furnizuesin, shitësin, me çmim tavan për gazin. Europa i thotë Rusisë se, mbi këtë çmim nuk do të blejmë gaz prej teje dhe se çmimi yt më i lartë do të jetë ky.

Më çudit fakti që si këta politikanë nuk u kujtuan më parë të kushtëzojnë çmim tavan për energjinë elektrike tek furnizuesit, për shembull, apo për produkte dhe shërbime të tjera jetike, në këtë periudhë krize?!

E kuptoni se në çfarë kohësh jetojmë?

Populli është idioti. Po, një pjesë është në fakt.

Dhe këta janë të zgjuarit, që nuk janë në fakt. Por kanë rrëmbyer kaq shumë pushtet dhe i kanë thundruar kaq shumë europianët sa busulla e logjikës është çorientuar tërësisht.

Spektakël maskarallëku! Tragjedi mosreagimi!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Filluan Trumpetat e Trazirave! (Video)

Next Story

Vjen Lockdown-i Errësirrës - Shuhen Dritat - Qëndrojmë në Shtëpi

Latest from Opinione