“Paradoksi” Logjik: Vendit që i Vendosen Saksione, Shënon Ulje të Çmimeve!

Pa fjalë dhe komente, tabela si më poshtë na tregon qartë sesi rriten çmimet në Europë dhe sesi Rusia shënon ulje të çmimeve.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Pragë: Protestuesit Kërkojnë Largimin nga BE dhe NATO!

Next Story

Qeveritë e Europës në Alarm: Putin Ndërpreu Furnizimin me Gaz për Gjithë Europën!

Latest from Info

Vjen Krizë Bankare?!

Deutsche Bank: “Një krizë e madhe krediti po vjen, me një valë falimentimesh dhe kredish problematike”.