Pragë: Protestuesit Kërkojnë Largimin nga BE dhe NATO!

/

Mbi 100.000 protestues dje në Pragë i kërkojnë qeverisë të kalojë në zgjedhje.

Protestuesit i kërkojnë qeverisë largimin nga BE dhe NATO, duke ngritur zërin dhe duke kundërshtuar rritjen e çmimit të energjisë dhe për pasojë të të gjitha çmimeve të produkteve dhe shërbimeve.

Protestuesit kërkuan asnjanësinë e qeverisë së tyre në luftën mes Rusisë dhe Ukrainës.

Vende të tjera janë ende në gjumë të thellë, edhe pse dimri po troket më i acartë se kurrë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Mister Urdhëri i Papës! Çfarë po ndodh? "Sillni Pasurinë në Vatikan deri më 1 Tetor!"

Next Story

"Paradoksi" Logjik: Vendit që i Vendosen Saksione, Shënon Ulje të Çmimeve!

Latest from Info