“Bombë” Globaliste: Ndalohen Reklamat e Mishit në Europë

“Forumi Botëror Ekonomik ka marrë pushtetin në vendin tonë”, thonë hollandezët…

Pas pak kohë nuk do të lejohen më reklamat e mishit dhe produkteve të mishit në rrugët e Bashkisë Haarlem, të Hollandës, prej nga ku fillon fushata e ndalimit dhe më pas “bomba” do të bjerë në të gjithë Europën.

Politikani hollandez dhe anëtar i Parlamentit Europian për Hollandën, Marcel de Graaff, shkruan këto lidhur me këtë vendim të Forumit:

“Haarlem është një Bashki ku Forumi Botëror Ekonomik ka marrë pushtetin. Në Haarlem, mishi i shëndetshëm duhet të zëvendësohet me mishin artificial gjenetikisht të modifikuar të laboratorëve të Bill Gates”.

Kurse gazetari Mattijs Glas shkroi në Twitter: “Si dreqin është e mundur që pushteti qeverisës të shkojë kaq larg? Ku mendoni se janë të ngatërruar? Ka diçka që e bën Qeverinë Hollandeze të heshtë dhe të mos reagojë përballë një vendimi të tillë?”

Mesa kuptojmë, ditë pas dite guxojnë për të përparuar edhe me një hap më shumë, derisa ta ndalojnë blegtorinë tradicionale dhe bujqësinë dhe të nxjerrin në treg vetëm produkte gjenitikisht të modifikuara.

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Goditje "Bërthamore" për Ekonominë e SHBA-ve: Rusia dhe Kina Braktisin Dollarin në Shkëmbimet e tyre Tregtare

Next Story

Piramidat e Rusisë dhe Rrjeti i Piramidave në Tokë

Latest from Info

Vjen Krizë Bankare?!

Deutsche Bank: “Një krizë e madhe krediti po vjen, me një valë falimentimesh dhe kredish problematike”.