Çfarë Ndodh në Selanik? – 9.000-10.000 “Pushtues” nga Pylli (Video)

Moratoriumi për gjuetinë shtoi kaq shumë numrin e derrave të egër, aq sa u dyndën në periferi të Selanikut, në zonën urbane.

Qeverisja lokale dhe rajonale duhet të marrë masa të menjëherëshme, sepse po vihet në rrezik jeta e banorëve.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Buonasera Italia - Vai a Destra - 25 Shtator Italia Voton

Next Story

Kremlin: "Nëse Ukraina Sulmon Territoret e Reja të Rusisë Përgjigja do të Jetë Fundore!"

Latest from Uncategorized