Tre Brigada Ushtarësh Çeçenë pro Rusë i Drejtohen Ukrainës – 10.000 Burra Hyjnë në Betejë (video)

Teksa janë ende të freskëta dafinat e fitores në Mariupoli, luftëtarët çeçenë të ushtrisë ruse, pas një pauze 3-mujore në luftime, po kthehen të diel, sërish në vijën e parë të frontit të luftës, kryesisht në Donbas dhe Lugansk, me mision kryesor thyerjen e operacioneve sulmuese ukrainase dhe kapjen e Kharkivit.

Gjithsej 10,000 burra, në tre Brigada mendohet që shumë shpejt do të arrijnë objektivin e fitores.

Ata janë të gjithë vullnetarë dhe dëshmuan se ishin luftëtarët më të mirë të rusëve, më efektivët, ishin ata që pushtuan Mariupolin dhe morën pjesë në kapjen e rajonit të Lugansk.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Informacion i Pavërtetuar: Flitet pët Grusht Shteti në Kinë - Nuk Ka Konfirmim

Next Story

BE Diktatura e RE - Ursula: "Nëse në Itali Partitë e Gabuara Fitojnë, Kemi Instrumenta"

Latest from Info