Tërmet në Planet nga Zbulimet e “Judical Watch” për Vaksinën Covid

/

Prova sekrete, mistike në Shangai? “Tërmet” në planet me të dhënat apokaliptike që nxjerr në dritë “Judical Watch”.

Çfarë po bënin ekzaktësisht në Shangai?

Organizata “Judicial Watch” ka grumbulluar një seri të dhënash dhe në shtator 2022, zbuloi detaje të panjohura më parë në lidhje me studimet e vaksinës COVID, duke na vënë në dukje se këto studime u kryen në Kinë.

Në mënyrë specifike, më 23 shtator 2022 “Judicial Watch” njoftoi blerjen e 115 faqeve të të dhënave nga Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimeve Humane, të cilat zbuluan informacione të klasifikuara më parë në lidhje me objektet e testimit të vaksinës COVID që gjendeshin në Shangai, Kinë. FDA mbante të fshehtë vendin ku bëheshin testimet e vaksinave. Pse?

Sipas “Judicial Watch”, FDA (Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave) ishte përpjekur t’i mbante të fshehta këto objekte testimi kineze.

Sidoqoftë, të dhënat përfundimisht iu dorëzuan “Judicial Watch” në përgjigje të një padie të ngritur nga Organizata në fjalë mbi një përpjekje për të mbajtur informacione lidhur me objektet e testimit.

Sipas të dhënave të marra, “të gjitha studimet ‘in vitro’ të stabilitetit metabolik të ALC-0315 dhe ALC-0159 (lipide sintetike në vaksina) u kryen në ‘Medicilon Preclinical Research LLC'”, qendër që ndodhet në Shangai, duke vënë në dukje se studimet janë kryer në gusht të viti 2020.

Tom Fitton, president i “Judicial Watch”, bëri ​​një deklaratë në lidhje me përpjekjen për të fshehur këtë informacion, duke thënë: “Burimi dhe mjeshtëria e administratës së Bidenit mbi vaksinat kundër COVID minon më tej besimin e publikut në këto ilaçe të diskutueshme. Amerikanët tani do të duan të dinë pse administrata Biden u përpoq të fshehë lidhjet e vaksinës së COVID me Kinën”.

***

Dokumentet e reja të paredaktuara zbulojnë vendndodhjet e mëposhtme të studimeve të vaksinës Pfizer/BioNTech COVID-19:

Një dokument me emrin e skedarit, “s_r_IND 19736 0 105 2.6.5 pharmkintabulated-summary” identifikon të gjitha studimet “in vitro” të stabilitetit metabolik të ALC-0315 dhe ALC-0159 (lipide sintetike në vaksina) të kryera në Testin Preclinical LLC Medicilon, objekti i vendosur në Shanghai, Kinë.

Një dokument me emrin e skedarit, “s_r_IND 19736-0-253 Seksioni 2.6.5 pharmkintabulated-summary” identifikon se të gjitha studimet “in vitro” të stabilitetit metabolik të ALC-0315 dhe ALC-0159 janë kryer në Medicilon Preclinical Research LLC, një institucion testimi Shanghai, Kinë.

Një dokument i titulluar “FINAL RAPORT” me emrin e skedarit “s_r_185350.pdf” dhe logon “Charles River” liston OBJEKTIN E TESTIMIT si “Charles River Laboratories Edinburgh Ltd. Elphinstone Research Center Tranent, East Lothian EH33 2NE, UK”.

“Lojërat e ashpra të administratës së Bidenit në lidhje me vaksinat e COVID minojnë më tej besimin e publikut në këto barna të diskutueshme”, tha presidenti i Judicial Watch, Tom Fitton. “Amerikanët tani do të duan të dinë pse operacioni Biden u përpoq të fshehë lidhjet e vaksinës COVID me Kinën!”

Kjo është pjesë e hetimit të vazhdueshëm të “Judicial Watch” për trajtimin e pandemisë COVID-19 nga qeveria amerikane.

Në korrik 2022, të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetit (NIH) zbuluan një “hetim” të FBIsë për grantin e diskutueshëm të NIH për koronavirusin e lakuriqëve të natës, të lidhur me Institutin e Virologjisë Wuhan. Të dhënat tregojnë gjithashtu se zyrtarët e Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive (NIAID) ishin të shqetësuar për kërkimin lidhur me përfitimet monetare në Institutin e Virologjisë Wuhan të Kinës në vitin 2016. Fauci gjithashtu ishte një prej individëve më të shqetësuar dhe i interesuar për të mbyllur çdo kërkim, investigim dhe për të fshehur të vërtetat e kobshme.

Zbulimet nga kjo padi përfshijnë:

Të dhënat e HHS zbuluan se nga viti 2014 deri në vitin 2019, 826.277 dollarë i janë dhënë Institutit të Virologjisë Wuhan për kërkimin e koronavirusit të lakuriqëve të natës nga NIAID.

Të dhënat e NIAID-it treguan se i dha nëntë grante të lidhura me Kinën “Aleancës EcoHealth” për të hulumtuar shfaqjen e koronavirusit te lakuriqët e natës dhe ishte lëshuesi kryesor i granteve nga NIH për vetë laboratorin e Wuhan.

Të dhënat përfshinin gjithashtu një email nga zëvendësdrejtori i Laboratorit Wuhan që kërkonte ndihmë nga një zyrtar i NIH për gjetjen e dezinfektuesve për dekontaminimin e kostumeve hermetike dhe sipërfaqeve të brendshme.

Të dhënat e HHS përfshinin një zinxhir e-mail “urgjent për Dr. Fauci”, duke cituar lidhjet midis laboratorit të Wuhan dhe “Aleancës EcoHealth” të financuar nga taksapaguesit.

Email-et e qeverisë raportuan gjithashtu se Fondacioni i miliarderit amerikan Bill Gates bashkëpunoi ngushtë me qeverinë kineze për të hapur rrugën që medikamentet e prodhuara nga Kina të shiteshin jashtë Kinës dhe të ndihmonin në “ngritjen e zërit të qeverisjes së Kinës, duke vendosur përfaqësues nga Kina në këshilla të rëndësishëm ndërkombëtarë”.

Regjistrimet e HHS përfshinin një aplikim granti për kërkimin që përfshin koronavirusin që duket se përshkruan kërkime “fitimi nga funksioni” që përfshin nxjerrjen e ARNsë nga lakuriqët e natës, eksperimente mbi viruse, përpjekje për të zhvilluar një virus kimerik dhe përpjekje për të manipuluar gjenetikisht lakuriqin e natës SARSr.

Klon molekular CoV WIV1 (mjekët e kuptojnë shumë mirë se ç’do të thotë kjo dhe rrezikshmërinë që paraqet.)

Të dhënat e HHS treguan se Departamenti i Shtetit dhe NIAID e dinin menjëherë në janar 2020 se Kina po mbante në fshehtësi të dhënat e COVID, gjë që po pengonte vlerësimin e rrezikut dhe përgjigjen nga zyrtarët e shëndetit publik.

Nëpërmjet FOIA, “Judicial Watch” ka zbuluar një sasi të konsiderueshme informacioni në lidhje me çështje të tjera të rëndësishme COVID-19 dhe kryesisht me rrezikshmërinë e vaksinave.

Maj 2022: Të dhënat e Degës Mjekësore të Universitetit të Teksasit (UTMB) tregojnë se ish drejtori i Laboratorit Kombëtar Galveston në Degën Mjekësore të Universitetit të Teksasit, Dr. James W. Le Duc, paralajmëroi studiuesit kinezë në Institutin e Virologjisë Wuhan për rrezikun potencial të hetimeve për çështjen e COVID nga Kongresi.

Maj 2022: Të dhënat e HHS në lidhje me studimet e bioshpërndarjes dhe të dhënat përkatëse për vaksinat COVID-19 tregojnë një komponent kyç të vaksinave të zhvilluara nga Pfizer/BioNTech, nanogrimcat lipidike (LNPs), që u gjetën jashtë vendit të injektimit, kryesisht mëlçisë, gjëndrave mbiveshkore, shpretkës dhe vezoreve të kafshëve të testuara, tetë deri në 48 orë pas injektimit.

Prill 2022: Regjistrimet nga Programi Federal i Përzgjedhur i Agjentit (FSAP) zbulojnë gabime dhe shkelje sigurie në laboratorët e biosigurisë në SHBA që kryejnë kërkime mbi agjentët dhe toksinat e rrezikshme.

Mars 2022: Të dhënat e HHS përfshijnë e-mail-et midis Drejtorit të atëhershëm të Institutit Kombëtar të Shëndetit (NIH) Francis Collins dhe Anthony Fauci, drejtor i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive (NIAID), në lidhje me hidroksilklorinën dhe COVID-19.

Mars 2021: Të dhënat e HHS tregojnë se zyrtarët e NIH përshtatën formularët e konfidencialitetit sipas kushteve të Kinës dhe se Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) kreu një analizë epidemiologjike COVID-19 të papublikuar, që etiketohej si “rreptësisht konfidenciale” në janar 2020.

Tetor 2020: E-mail-et e Fauci përfshijnë miratimin e tij për një deklaratë për shtyp në mbështetje të përgjigjes së Kinës ndaj koronavirusit të ri 2019.

Një padi e tetorit 2021 zbuloi se gjatë një periudhe 10-vjeçare, Fauci dhe të tjerët në NIH morën më shumë se 350 milionë dollarë pagesa sekrete, si “të privilegjuar”, nga kompanitë e barnave dhe palë të tjera të treta.

Arma biologjike virus dhe arma pasonjëse vrastare vaksinë kanë zënë vend në shoqërinë globale me imponim nga qeveritë e kapura, por shpejt a vonë do të gjykohet si krim ndaj njerëzimit, ku vrasësi është qeveria dhe viktima është populli. Lavdi Perëndisë që mes popullit nuk ka vetëm dele, por edhe dhi dhe kafshë të tjera të egra në pyllin social, që mund të përballen me “Bishën”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ukraina Hedh në Erë Urën që Lidh Krimenë me Rusinë (video)

Next Story

43 "Prostitutat" e Pragës dhe "Davaxhiu" nga Anadolli

Latest from Info