RT Ekskluzive – SHBA dhe Covid-19 – Hackers Zbulojnë të Vërteta të Frikshme

Ekskluzive nga RT.

SHBAja është përfshirë në krijimin e Covid-19, bën të ditur Killmilk, themeluesi i “Killnet Hacker Group”.

Ai deklaroi mes një video se janë duke përgatitur një paketë voluminoze me evidenca dhe zbulime.

“Momentalisht po përfundojmë investigimin e rastit. Do të jetë një nga eventet më tronditëse dhe me profilin më të lartë të interesit të të gjithëve.”

Sipas Killmilk, qëllimi kryesor i veprimeve të tyre është për të zmbrapsur armikun: “Ne nuk do të luftojmë, për të provuar diçka. Ne thjesht do të godasim. Kemi mjaftueshëm fakte për agresion drejtuar nesh dhe humanëve”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Gjermani: Duhet të Digjen 800 Milionë Maska Covid

Next Story

Alarm nga Trump

Latest from Info