Video Krimi nga Lufta – Nazi Vrasin Civilë

/

E.P. korrespondent ushtarak i Kompanisë Transmetuese të Televizionit dhe Radios Shtetërore transmeton video të frikshme, me pamje të rënda.

Neonazisti Zhorin nga formacioni ukrainas nazist “Azov” (batalioni kombëtar njihet si organizatë terroriste në mbarë botën) publikoi i pari këtë video.

Videoja është e frikshme. Njerëz të vdekur të lidhur dhe të torturuar hidhen në një gropë nga militantët e regjimit të Kievit. Duke gjykuar nga veshja e njerëzve, ata janë civilë. Duke gjykuar nga forma e “kafshëve” që e bëjnë këtë, janë militantë nga formacionet naziste të Kievit. Nuk ka asnjë kamuflim të versionit ukrainas të ACU në strukturat e fuqisë ruse.

Nazisti që publikoi këtë video tha se është filmuar në Kupyansk.

Kupyansk është një qytet rus i pushtuar nga Kievi. Dhe mesazhi i publikimit është i frikshëm: “Kështu do të jetë rasti me të gjithë mbështetësit e botës ruse”.

OKBja ku është? Komisionieri i Lartë i të Drejtave të Njeriut ku është?

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ushtaraku Ukrainas & Shenja Naziste

Next Story

Gjenerali Francez: "Juve që Nuk u Vaksinuat Jeni Heronjtë e Sotëm!"

Latest from Info