Zelenski Live nga Kiev – 4 Shpërthime në Qytet

Zelenski doli nga Pallati, në sheshin përpara godinës qeveritare dhe bëri të njohur se po bëhen shpërthime dhe goditje të njëpasnjëshme në Kiev.

4 shpërthime janë regjistruar deri më tani.

Po goditet infrastruktura rrugore, transporti publik, godina industriale dhe infrastruktura energjitike.

  1. Shpërthim në Metronë e qytetit të Kievit;
  2. Shpërthim në një godinë Industriale;
  3. Shpërthim në një prej Urave të qytetit;
  4. Shpërthim në Termocentralin e Kievit;

Lufta tashmë prezente pranë godinës qeveritare, në zemër të Ukrainës!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kiev: Shpërthim në Metronë e Qytetit

Next Story

Bjellorusi: Lukashenko Kërcënon Kievin

Latest from Info