Kiev: Shpërthim në Metronë e Qytetit

Video të marra nga kalimtarë dhe të shpërndarë në rrjetet sociale dhe nga Agjensi Lajmesh tregojnë momentin nga shpërthimi në një prej linjave të Metrosë në qendër të Kievit.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kiev BBC: Gazetari në Transmetim Direkt me Sfond Shpërthimin

Next Story

Zelenski Live nga Kiev - 4 Shpërthime në Qytet

Latest from Info

Vjen Krizë Bankare?!

Deutsche Bank: “Një krizë e madhe krediti po vjen, me një valë falimentimesh dhe kredish problematike”.