“Komandanti” Kundër të Gjithëve në Këshillin Europian – E Kryqëzuan! (video)

/

Pas këtij prezantimi kemi bërë dekada prapa në politikën europiane, i zeroi aleatët, kryeministri profan për nga diplomacia.

Kujtonte se kishte “katunarët” e Parlamentit Shqiptar në atë sallë.

Të gjithë e kundërshtuan dhe të gjithë e akuzuan që i kishte fyer dhe se në logodiare 1-orëshe kishte kaluar çdo limit dhe ishte i patakt. U bë i pari në historinë e Këshillit Europian që kishte folur kaq gjatë.

Ndiqni videon në shqip nga Syri.TV!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Eurodeputetja Gjermane: "80% e Grave Shtatzëna që Morën Vaksinën mRNA Abortuan!"

Next Story

BE Sulmon për Herë të Parë SHBA

Latest from Info