Rrjet i Ri Social – Coming Soon

/

Google ka miratuar aplikacionin “Truth Social” të Trump dhe do ta vendosë në Play Store.

Ai do të bëhet i disponueshëm në të ardhmen e afërt, raporton Media ndërkombëtare, duke cituar një përfaqësues të kompanisë së re.

Ish Presidenti amerikan lançoi rrjetin e tij social pasi u bllokua në Facebook, në Instagram (rrjetet sociale u njohën si ekstremiste / terroriste dhe u ndaluan në Federatën Ruse) dhe në Twitter, për shkak të stuhisë së Kapitol nga mbështetësit e tij.

Shumë shpejt, paralel, të gjithë do të gjendemi, takohemi dhe komunikojmë në “Truth Social”!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia: "Greqia Nuk Është Më...!"

Next Story

Dyfytyrësia e Emmanuel Macron

Latest from Info