Ku ka Mbërritur Nëndetësja Ruse?

/

Një goditje me 16 raketa bërthamore do të mjaftonte për të kthyer Londrën, Madridin dhe Parisin shekuj prapa dhe më pas, nëndetësen të humbur në ujërat e thella të Atlantikut.

Mesazh nuklear rus për Britaninë dhe Francën. Nëndetësja relativisht e re e klasit “Novorosssiysk Kilo” që mban raketa lundrimi me majë bërthamore, doli nga thellësitë e Atlantikut Qendror dhe iu afrua brigjeve të Britanisë dhe Francës sërish, duke e bërë shumë të qartë praninë e saj.

Nëndetësja ruse e klasit “Kilo Novorosssiysk” është një anije sulmi me naftë elektrike dhe është ndërtuar për herë të parë në vitin 2014.

Komandanti i Flotës së Atlantikut, Olivier Lebas, raporton se është hera e parë që një nëndetëse ruse gjendet dhe shikohet pranë Gjirit të Biskajës, në kufijtë e Spanjës, Francës dhe Britanisë dhe kjo sigurisht ka rëndësinë e saj.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Putin Paralajmëron NATOn

Next Story

Turqia po Refuzon Largimin e 120 Shtetasve Gjermanë nga Vendi

Latest from Info