Bill Gates: Covid Epidemi Globale – Mobilizim – Vaksinim

/

U zëvendësua fjala Pandemi me fjalën Epidemi. Absurdi qëndron tek fakti që edhe Epidemia shoqërohet nga epiteti cilësues ‘globale, pra Gates bën fjalë tani për një Epidemi Globale.

Në një dalje publike kreu i Microsoft, aspak rastësot në involvimin e tij në mjekësi, dhe kryesisht në virologji dhe epidemi, tronditi dhe na dha devizën lidhur me Covid.

Ky person që po u futet njerëzve në qeliza mes teknologjisë dhe po u ndikon ARNnë dhe ADNnë, Pandeminë e cilësoi tashmë si Epidemi, por globale sërish. Dhe teksa e cilëson kështu, tani qeveritë në vendet e tyre nuk do të rreshtin së vaksinuari njerëz, si përgjegjësi ekskluzive e qeverive, por do të jenë vendime që merren brenda shteteve, sigurisht nën instruksionin e kupolës, që populli të mos ketë të njëjtin reagim, dhe të mos duket sikur qeveria drejtohet nga Amerika.

Mobilizim prej të gjithëve kërkon Gates që të luftojmë virusin, mes një vaksinimi rezultativ dhe masiv, por u bën thirrje edhe shkencëtarëve që të progresojnë me zbulim vaksinash të tjera kundër Covid, duke theksuar se Covid është prezent dhe do të jetë për një kohë të gjatë, nëse nuk mobilizohemi, për të çuar në zero rastet e të prekurve dhe të të vaksinuarve.

Jo vetëm kaq, por foli edhe për masa parandaluese lidhur me çdo epidemi tjetër të mundshme, si dhe me shtimin e numrit të vaksinave që duhet të bëjnë fëmijët që në moshë 1 vjeç dhe deri në maturim.

Djalli ka dalë në publik dhe njerëzit e dëgjojnë të habitur. Vetëm Perëndia mund të na shpëtoi, sepse ai na krijoi dhe meqë ka njerëz që luten ende në Perëndi dhe besojnë, për inerci të tyre do të shpërtojnë edhe këta të pataksurit pas Djallit dhe të bindurit e sistemit, të vaksinuarit në mendje dhe logjikë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kina u Bën Thirrje Qytetarëve të Saj të Largohen nga Ukraina

Next Story

Turqia Dërgon në Greqi Refugjatë të Zhveshur - Krime

Latest from Info