Elon Mask: “Rusia Mund të Shkatërrojë SHBA & Europë në 30 Minuta!”

/

Këmbanë për Europën dhe SHBAnë nga Elon Mask.

Njeriu i fuqishëm i Teslës, Elon Musk, me të dëgjuar lajmin se Shtetet e Bashkuara po përgatiten për stërvitjet e bombardimeve bërthamore, theksoi se “Rusia ka aftësinë të shkatërrojë plotësisht SHBAnë dhe Evropën me raketa bërthamore në më pak se 30 minuta dhe anasjelltas.

Një numër çuditërisht i madh njerëzish nuk e dinë këtë.

Dy ditë më parë, në një lëvizje mat, ai vendosi të ndalojë funksionimin e sistemit Starlink mbi Ukrainë, rrjetin satelitor që ofron shërbime interneti në shkallë globale, pasi sistemi u godit nga artileria lazer e sistemit Peresvet.

Sigurisht, do të ishte çmenduri që dikush t’i përdorte ato (bërthamat), por është gjithashtu çmenduri të jesh në këtë situatë.

Do të ishte e mrekullueshme nëse një ditë njerëzimi do të ndalonte së drejtuari armët bërthamore drejt vetes, që do të shkatërronin pothuajse të gjithë jetën në Tokë.”

Në çdo vit të caktuar, ka një shans më të madh se zero që të përdoren armë bërthamore. Tani jemi në rrezikun më të lartë në 60 vjet”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Finlanda Kërcënon Rusinë

Next Story

Epidemi Globale e Kancerit në Moshën nën 50 Vjeç

Latest from Info