Anthony Fauci Financoi Krijimin e Një Virusi të Ri Vdekjeprurës

/

Anthony Fauci financoi hulumtimin dhe krijimin e një koronavirusi të ri më vdekjeprurës! “Është si një armë bërthamore. Vrau 80% të minjve të infektuar, ky virus i ri!”

Ajo që bëri një ekip prej 14 shkencëtarësh në Laboratorët Kombëtarë të Sëmundjeve Infektive në Zhvillim (NEIDL) të Universitetit të Bostonit, i cili zhvilloi një lloj të ri të COVID-19, që vrau 80% të minjve të infektuar me këtë virus, mund të përshkruhet vetëm si çmenduri në një mjedis laboratorik, sipas një studimi paraprak të publikuar më 14 tetor 2022, siç raporton “The Defender”.

Pas njoftimit, shumë lajme rreth rezultateve të studimit u përqendruan në shkallën e vdekshmërisë së vërejtur në minjtë laboratorikë të përdorur në studim, pasi ai ka “potencialin për të vrarë më shumë njerëz se çdo armë e vetme bërthamore”!

Megjithatë, pas titujve, disa shkencëtarë dhe të tjerë ngritën shqetësime për natyrën e hulumtimit dhe faktin se ai u financua pjesërisht nga Instituti Kombëtar i Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive (NIAID), i udhëhequr nga Anthony Fauci!

Me pak fjalë, “të zgjedhurit” e Joe Biden e financuan këtë “kërkim” me fonde federale.

Nuk mjafton që i gjithë planeti pësoi një katastrofë të paprecedent ekonomike dhe humanitare me virusin, siç e njohim ne, por disa në Administratën e Bidenit patën idenë “e shkëlqyer” për të krijuar një version të ri “të përmirësuar” të virusit, nga i cili në të vërtetë, teorikisht 70%-80% e popullsisë që do të preket, vdes!

Hulumtimi u krye duke përdorur atë që disa shkencëtarë e kanë quajtur kërkime “përfitimi i funksionit”, duke ngritur shqetësime se ky lloj kërkimi, tjetërsimi virusi, që disa besojnë se çoi në krijimin dhe arratisjen e llojit origjinal të Wuhan të COVID-19, është ende duke u zhvilluar pavarësisht shqetësimeve se mund të çojë në më shumë arratisje laboratorike dhe në një tjetër pandemi.

Siç raportohet, studimi thuhet se është fokusuar në “manipulimin e patogjenëve për t’i bërë ata më të rrezikshëm”, me shpresën “të parandalojë një shpërthim të ardhshëm”.

Domethënë, ndezim një zjarr të madh, me njëqind zjarre paralele dhe pastaj vrapojmë ta shuajmë për të parë se si do të fiket!

Duke komentuar njoftimin e studiuesve, Robert F. Kennedy, Jr., kryetar i bordit dhe këshilltari kryesor ligjor për Shëndetin e Fëmijëve, vuri në dukje rrezikun e mundshëm të një kërkimi të tillë dhe financimin e tij federal: “Çfarë mund të jetë më e çmendur sesa kjo, që Anthony Fauci të financojë eksperimente që shkaktojnë vdekje?”

Rachel Lapal Cavallario, zëvendëspresidente e asociuar e Universitetit të Bostonit për marrëdhëniet me publikun dhe mediat sociale, argumentoi për mediat se studimi i kryer nuk ishte një kërkim fitimprurës dhe se, “në fakt, ky hulumtim e bëri virusin më pak të rrezikshëm”.

Megjithatë, të tjerët e kundërshtuan këtë pretendim.

Senatori Roger Marshall (R-Kan.), mjek, tha se kërkimi i Fauci përfshinte “përfitim vdekjeprurës kërkimor dhe operacional për viruset” që krijojnë “potencialin për të vrarë më shumë njerëz se çdo armë e vetme bërthamore”.

“Viruset kanë arritur të dalin edhe nga laboratorët më të sigurtë”, tha Marshall, duke shtuar se ky lloj “kërkim duhet të ndalet menjëherë”.

Nëse virusi del nga laboratori, situata del jashtë kontrollit!

Jessica Rose, Ph.D. duke komentuar kërkimin NEIDL mbi Substack, shkroi: “Ajo që ata kanë bërë në këtë punë, siç e përshkruan metodat dhe rezultatet e tyre, duket si çmenduri. Është e ngjashme me çmendurinë sepse ata në thelb krijuan dhe publikuan një recetë për një patogjen vdekjeprurës (80% shkalla e vdekshmërisë në subjektet e tyre të testimit) të prodhuar nga vetë ata në laboratorin e tyre”.

armageddon

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Thirrje për Gjermanët

Next Story

Putin Shpalli Ligjin e Luftës në 4 Republikat e Inkorporuara

Latest from Info