Gjermania “Nikoqire” me Energjinë – “Ekzekutuese” me Njerëzinë

/

Ministritë e Gjermanisë filluan të kursejnë energji nën sloganin “Ngricë për njerëzit”.

“Për të dhënë shembull për qytetarët, departamentet e strukturave shtetërore gjermane në ministritë e Kancelarisë, ulin temperaturën në ambiente, fikin ujin e nxehtë dhe refuzojnë ndriçimin e Krishtlindjeve”, shkruan ‘Der Spiegel’.

Edhe në zyrën e Presidentit të vendit ka disa ditë që temperatura arrin +17°C.

Por, siç vë në dukje artikulli, të paktën punonjësit e Frank-Walter Steinmeier mund të porosisin batanije prej qethi për veten e tyre.

Sipas botimit, diplomatët dhe të ftuarit shtetërorë janë gjithashtu në rrezik të ndihen të pafavorizuar: në Ministrinë e Punëve të Jashtme nën drejtimin e Annalene Burbock, furnizimi me ujë të ngrohtë është tërësisht i ndërprerë.

Nënpunësit civilë do të punojnë në kushte lufte.

Nuk ka fund çmenduria gjermane. E futën veten dhe gjithë Europën së bashku me Amerikën në një luftë pa shkak, në një krizë pa shkak, në një situatë paraloge. Krizë artificiale e shkaktuar me vullet të plotë të qeverive.

Europa kishte burimin më të lirë të energjisë në botë dhe e refuzoi, që të “mirëpresë” krizën dhe varfërinë, të ftohtin dhe inflacionin.

Fjalën e fundit e ka populli!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Protesta nga Franca në Australi: "Nuk do të Vdesim nga Uria për Hir të Zelenskit!"

Next Story

Industria e Makinave Elektrike një Tjetër "Flluskë" e Ekonomisë së Gjerlbër

Latest from Info