Tmerr në Fluturim

Piloti arriti me përpjekje mbinjerëzore ta ulte avionin në Asunsion të Paraguait, pa asnjë lëndim nga ekuipazhi apo pasagjerët.

Autoriteti i aviacionit civil të Paraguajit nisi sot një hetim për fluturimin LA1325 të LATAM Airlines, kapiteni i të cilit u detyrua të bënte një ulje emergjente pasi hunda e avionit iu shpërbë mes një stuhie të fortë, gjatë fluturimit.

Airbus A320 që i përkiste degës së sipërpërmendur të linjës ajrore në Paraguaj (LATAM Airlines Paraguay) u përball me mot ekstrem vonë në mbrëmje, ndërsa fluturonte nga Asunsion në Santiago të Kilit.

Videot e publikuara në rrjetet sociale tregojnë momentet e frikshme për pasagjerët teksa avioni dridhet dhe rrufeja që shkrep në dritaret e avionit në fluturim.

Avioni u kthye në kryeqytetin e Paraguajit dhe u ul i sigurt, pa lëndime në pasagjerë, apo në anëtarë të ekuipazhit. Megjithatë pamjet e hundës së shpërbërë dhe të çarave në xhamin e kabinës janë tronditëse.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Deklarata e Putin - Ukraina Tokë Ruse

Next Story

Kriza Amerikane 1929 - Kolapsi i Bursës

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është