Letër e Hapur në Greqi Kundër Përdorimit të Maskave tek Fëmijët

/

Letër e hapur për kompaninë pediatrike lidhur me maskat tek fëmijët.

Mirëmëngjes, ashtu si atëherë, edhe tani i kërkojmë kompanisë pediatrike që rekomandon maska ​​për fëmijët, për shkak të një shpërthimi tjetër të viruseve, shpjegime.

E-mail-in e mëposhtëm ja dergouam kompanisë pediatrike. Lutemi që ju t’u rezistoni ketyre masave absurde dhe të rrezikshme dhe të bëni të njëjtën gjë, një e-mail në adresën: enosi.elpaidatt@gmail.com, kopjoni këtë letër ose shkruani një letër tuajën!

Krimet nuk mbeten pa u ndëshkuar!

Mijëra prindër presin maskimin nazist të radhës të fëmijëve të shëndetshëm, për të ngritur menjëherë një padi. Krimet nuk mbeten pa u ndëshkuar! Kemi dëgjuar që po sugjeroni përdorimin sërish të maskës tek fëmijët, apo jo? Sugjerim i firmosur nga presidenti juaj! Padyshim që nuk jeni të informuar dhe vetëm ndiqni urdhrat.

Fëmijët e vegjël duhet të ndërveprojnë me botën mikrobike. Është absolutisht e nevojshme për zhvillimin e duhur të sistemit të tyre imunitar. Sistemi ynë imunitar nuk piqet plotësisht deri në adoleshencë, ku pjesa më e madhe e këtij zhvillimi ndodh midis lindjes dhe deri rreth moshës 6 vjeç. Aftësia e sistemit imunitar për t’u vetërregulluar bazohet në ndërveprimet me botën mikrobike, sidomos nëpërmjet ndërveprimeve me fëmijët e tjerë dhe me anëtarët e familjes.

Më lejoni t’ju kujtoj këtu se në Nuremberg varën mjekët, jo urdhrat e tyre! JENI TË RREZIKSHËM!

TË DHËNA SHKENCORE PËR MASKAT, kërkojmë të na jepen menjëherë dhe të bëhen publike.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ukraina: "Do të Hyjmë në Krime Deri në Dhjetor!"

Next Story

Vuçiç: “Nëse Prishtina Nuk Ndryshon Vendimin për Targat, Toka do të Jetë Ferr!"

Latest from Info