Kina Zyrtarisht Ndahet nga Covid-19

/

Kina zyrtarisht ka përfunduar debatet për COVID-19.

Të gjitha rastet tani do të raportohen si raste të zakonshme të gripit.

Politikë e re nga Ministria e Shëndetësisë e Kinës.

Kina ndalon së përdoruri kodin COVID-19 tani e tutje. Siç raportohet nga Bloomberg, këshilltari kryesor i qeverisë për shëndetin tha se nënvarianti Omicron i COVID-19 ka saktësisht të njëjtat karakteristika si gripi i zakonshëm, ndërsa shkalla e vdekjeve në vend nga Omicron është vetëm 0.1%.

Si rezultat, regjistrimi i veçantë i rasteve me COVID-19 ndalon, pasi të gjitha rastet tashmë do të raportohen si grip.

Një menaxher spitali në Kinë thotë se kanë marrë udhëzime të reja nga qeveria, sipas të cilave nuk do të bëhet asnjë test i veçantë për COVID dhe të gjitha rastet tani do të renditen si simptoma të gripit.

Me këtë vendim përfundon një cikël i dhimbshëm prej më shumë se 2 vitesh frikësimi dhe tmerri të vazhdueshëm nga “ekspertët” për vaksinimin e detyrueshëm.

Këto në Kinë.

Në Europë disa shtete vazhdojnë ende të frikësojnë popullin e tyre.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ushtria Ruse Hyri në Qytetin Bakhmut - Beteja në Rrugë në Zonat e Banuara - Ushtarët Ukrainas Kundër Zelenskit

Next Story

Frikë & Shqetësim në Kosovë - Kryeministri Kurti Bën Thirrje për Ndërhyrje të NATO-s

Latest from Info